Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
E-sport 2007. augusztus 25. 0 hozzászólás
 

Az országban nincs sok csapat, akiknek a nevét emlegetve az emberek felkapják a fejüket, õk azok a kiválasztottak, akik teljesítményük elismerése képpen a nagyközönség figyelmét mindig felkeltik. A

newspic
Az országban nincs sok csapat, akiknek a nevét emlegetve az emberek felkapják a fejüket, õk azok a kiválasztottak, akik teljesítményük elismerése képpen a nagyközönség figyelmét mindig felkeltik. A BECUP-on szinte az összes ilyen csapattal találkozhattok majd, így a sokszoros LAN jártas és a CGS-be egyetlen magyarként bekerülõ newspic OBi.css-el is. Az interjú alanyom Pigstick volt, aki elmesélte mit is várnak a BECUP-tól. Tovább az interjúhoz
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: MacRoy


newspiccs2hu|MacRoy: Hello Pigstick. Kérlek mesélj az olvasóknak magadról, hogy ki is vagy Te valójában a való életben és miként csöppentél a CSS világába.

OBi.css|Pigstick: Szervusz MacRoy, sziasztok olvasók! Szakács " PIGSTICK " István vagyok. 20 éves, valójában számítástechnikai cégem van, melynek most nyitom második üzletét. A CSS világába a jóöreg GLT ligák kapcsán csöppentem, még Vietnám elõtt.

cs2hu|MacRoy: Ha azt mondom BECUP?

OBi.css|Pigstick:
Azt mondom: talán!

cs2hu|MacRoy: Mik a terveitek a BECUP-on, hogyan készültök és mit vártok el magatoktól?

OBi.css|Pigstick: BECUP-ra különösképpen nem készülünk, mert kilátásban van két nagyobb rendezvény és ott szeretnénk megállni a helyünket. Elvárás mondhatni nincsen. Kíváncsian várjuk az új csapatok erejét offline is.

cs2hu|MacRoy: A legfontosabb cél a versenyen?

OBi.css|Pigstick: Az új irányításmód megismerése.

cs2hu|MacRoy: Szerinted kik várhatóak a legjobb három csapat közé? A sorrend nem fontos, de ha meg is tudod indokolni, az nagyszerû lenne.

OBi.css|Pigstick:
Az itthoni jól megszokott 3as: OBi, anci, dl, mint standard. Indoklás ? Óriási rutinbeli elõny, a többi csapathoz képest. Ha sikerül MAJKL pajtiéknak lejönni ,esetleg még õk zavarhatnak bele a végjátékba.

cs2hu|MacRoy: Kérlek mesélj a csapatodról és a múltjáról. Mi a felállásotok, milyen a csapat összeszokottsága, milyen sikereket értek el mostanában mind az itthoni, mind a nemzetközi ligákban.

OBi.css|Pigstick: Az LU még mindig a régi: Beny, Ricchi, Rain, Resist, és jómagam. Nyár elején csatlakozott köreinkbe 6.nak Raul, a dalaiak nagy sztárja^^. Managereink pedig: BugBear, bazsowicz, akik tökéletessé és egyszerûbbé teszik a csapat mûködését. A csapatot anno bB és én állítottuk össze, tavaly májusban, melynek mûködése októberben kezdõdött meg. Az összeszokottság tökéletes, úgy hiszem. Olyannyira, hogy a csapat túlélte a siófoki 1 hetes nyaralást is :D Sikerekrõl... A hazai porond elég gyér, néha-néha indulunk az 1napos (kupának nem nevezném) rendezvényeken, amiket sikeresen teljesítünk is. Külföld terén viszont a legnagyobbakkal játszunk, (logitech, cadre, 4kings, eye-ballers, flatline, fnatic) olyan meccseket, amikrõl eddig csak álmodni mertem. Mondom ezt most azért, mert vegyes eredmények születnek (néha õk-néha mi), sõt! külhonban sokkal jobban (el)ismernek már, mint itthon.

cs2hu|MacRoy: Nincs már más hátra, minthogy sok szerencsét kívánjak nektek, és hogy sok meccset nyerjetek. Mit kívánsz elmondani az utolsó szó jogán?

OBi.css|Pigstick:
Nagyon szépen köszönjük a támogatóinknak; Obinet KFT, PG-Cyber café, Master PC KFT, RedTower KFT. Sok sikert a rendezvényen mindenkinek. Sziasztok!

cs2hu|MacRoy: Köszönjük, hogy a rendelkezésünkre álltál, további szép estét.

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Lehet-e CS2-t játszani MAC-en?
Míg a legtöbb játékos Windowson fogja megtapasztalni a CS2-t, sok játékosnak lehet, hogy a CS2-t Macen szeretné játszani. Korábban a CS:GO natívan támogatta a Mac-et, bár az új játékban ez nem ilyen egyszerű.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 5515
 
2971
 
 
 
kép 978
 
1428
 
 
kép 1218
 
1422
 
 
 
kép 4117
 
1418
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu